Välkommen till min blogg om kaffe

Kaffe är en naturlig del av våra liv här i Sverige. Vissa dricker enbart en kopp på morgonen för att piggna till, medan andra avnjuter drycken flera gånger om dagen. Oavsett vilket kommer du att kunna lära dig mer om den underbara drycken kaffe här och även få tips på hur jag tillreder mitt allra bästa kaffe – kaffeälskare som jag är.

I bloggen kan du inte bara läsa om kaffe i sig, utan jag ger dig också fakta om kaffekulturen samt vilka caféer som anses vara de bästa i vårt avlånga land. Själv bor jag i Göteborg och jag har provat de flesta ställena, så självklart kommer jag ge dig all information om de guldkorn du absolut inte får missa vid ett besök i Göteborg.

Välkommen till min blogg om kaffe

Min stora dröm

Min stora dröm är att öppna ett eget café en dag, men det är ett stort steg och inte det enklaste att genomföra. Dock arbetar jag mot det målet varje dag och jag kommer även ge er råd om hur ni ska gå tillväga om ni har samma dröm. Tänk er att ha ett café där ni själva bestämmer vad som ska serveras!

Välkommen till min blogg om kaffe

Självklart kan du också läsa om bakverk och kakor som är vanliga på de svenska fikaborden här på bloggen. Det finns en del saker som svenskar förväntar sig att se när de besöker ett café, till exempel någon typ av kanelbulle och självklart chokladbollar. Fenomenet svensk fika är känt i stora delar av världen och mitt drömcafé har allt vad det innebär.

Varvat med kaffepratet här på bloggen kan du även läsa om mitt övriga liv och vad jag sysslar med om dagarna. Sajten är riktad till alla människor, speciellt de som älskar kaffe och kakor. Självklart passar den dock alla som delar mina intressen, samt de som vill hitta de bästa caféerna i Göteborg och Sverige. Varmt välkommen till min blogg om kaffe!